Nagelstudio

In deze nagelstudio kan je ondermeer terecht voor:

  • nieuwe sets
  • nagelverlengingen
  • bijwerkingen
  • versteviging natuurlijke nagels
  • semi–permanente nagels (gelnagellak)
  • uitgebreid gamma nagelversieringen
  • gel of gelnagellak op teennagels

Behandelingen

Gelnagels

Gel is een gebruiksklaar product dat moet uitharden onder een uv-lamp en kan zowel dienen voor versteviging van de eigen nagels als voor verlenging van de nagels. Bij Esposa wordt er hoofdzakelijk gewerkt met producten van het merk Miyoshi en Light Elegance. Deze gels zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hechten zich perfect vast op de natuurlijke nagels. Vocht en verkleuringen kunnen er niet meer doorheen waardoor de nagels ook niet verkleuren bij blootstelling aan overmatig zonlicht (zoals o.a. zonnebanken). De stevigheid en flexibiliteit van de natuurlijke nagels worden volledig nagebootst waardoor dit een natuurlijk resultaat geeft. Om een leuk extraatje te geven aan je nagels kan je deze laten versieren met airbrush, konad, stripers, strass steentjes, color glitters,...

Manicure

Bij een manicurebehandeling worden de nagelriemen verzorgd, worden eventuele velletjes weggeknipt en de nagels mooi in vorm gevijld. Na de basismanicure kunnen de nagels worden gelakt of gepolijst. Wens je de basismanicure uit te breiden, dan kan dit met een deugddoende paraffinebehandeling waardoor je handen gevoed worden en terug heel zacht worden. Dit is een uitstekende behandeling om veroudering tegen te gaan of voor mensen met winterhanden.

Gelnagellak

Bij Esposa wordt gekozen voor kwaliteit en wordt er gewerkt met Artistic Colour Gloss. Deze gelpolish is niet alleen erg kwalitatief, ook kent het systeem een ongekende duurzaamheid. Het aanbrengen werkt zoals bij alle gellak systemen met het gemak van een nagellak. Artistic Colour Gloss hardt uit onder zowel LED als UV licht. De kleuren hebben een prachtige hoogglans finish die weken blijft. Verder belooft het product wat alle gellak producten beloven: tot 3 weken perfecte glans en kleur, zonder brokjes, schilfers of scheurtjes. De natuurlijke nagel raakt niet beschadigd tijdens het plaatsen noch bij het verwijderen!

Bel
-0474 337 549-
en maak een afspraak!